Video Ce spun bucureștenii despre retragerea lui Cîrstoiu: „Era bine să stea în banca lui”/ „Arată bine, o fi medic bun, dar politic nu știu”

Data publicării:
bucurestean
Unii spun că decizia PSD și PNL de a se alia a fost greșită și că era mai bine ca medicul Cătălin Cîrstoiu „să stea în banca lui”. FOTO: Captură Digi24

Coaliţia a decis luni seara să meargă cu candidaturi separate la Primăria Capitalei, respectiv Gabriela Firea - PSD şi Sebastian Burduja - PNL. Bucureștenii au păreri împărțite. Unii spun că decizia PSD și PNL de a se alia a fost greșită și că era mai bine ca medicul Cătălin Cîrstoiu „să stea în banca lui”.

Bucureștean: „Este o decizie proastă că l-au înlocuit. Opțiunea a împărțit în două și votanții se vor îndrepta către ceilalți candidați. Trebuia o persoană mai reprezentativă, cred eu.”

Reporter: „Să meargă cu Firea PSD și Burduja PNL?”

Bucureștean: „Aici e o problemă de organizare, de tactică electorală, nu s-a concretizat cum trebuia, probabil.”

Bucureștean: „Indecizie, lipsă de experiență politică și nu vor obține ceea ce își doresc. Domnul Cîrstoiu era bine să stea în banca lui.”

Reporter: „Inițial, PNL-PSD au zis că merg cu domnul Cătălin Cîrstoiu. Acum s-au răzgândit, cum vi se pare?”

Bucureștean: „Niște oameni care nu au caracter. Pui pe cineva pe care nu l-ai verificat. Înseamnă că cei care l-au numit sunt mai puțin inteligenți decât cel care a fost numit.”

Reporter: „V-ar fi placut de domnul Cîrstoiu? Ați fi mers pe mâna lui?”

Bucureștean: „Nu știu, nu îl cunosc. Arată bine, medic o fi bun, dar politic nu știu.”

Bucureștean: „Cea mai mare prostie a fost că s-au unit amândouă partidele.”

Coaliţia a decis luni seara să meargă cu candidaturi separate la Primăria Capitalei, respectiv Gabriela Firea - PSD şi Sebastian Burduja - PNL, pentru a maximiza electoratele celor două partide, potrivit unor surse politice. Coaliţia a discutat situaţia candidatului la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, iar după lungi discuţii a ajuns la soluţia candidaturilor separate.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri