Un bărbat a dormit șase nopți lângă soția sa moartă

Data actualizării: Data publicării:
russel si sorie caters bun
FOTO: Caters

Un soț îndurerat a stat lângă trupul neînsuflețit al soției sale timp de șase zile pentru că nu și-a dorit ca aceasta să fie dusă la morgă, relatează Telegraph.

russel si sorie caters bun
FOTO: Caters

Russel Davison, în vârstă de 50 de ani, a decis că vrea să controleze tot ce se întâmplă cu trupul neînsuflețit al nevestei sale, care a murit de cancer.

Soția sa, care avea vârsta de 50 de ani, a fost ținută în casă aproape o săptămână după ce a decedat pentru ca familia să aibă timp să-și ia adio de la ea.

Femeia a murit de cancer cervical după ce familia sa a refuzat să urmeze tratamentul tradițional, precum radioterapia și chimioterapie, spunând că vor să-și facă „documentarea proprie”.

Ea a murit în casa ei, după cum și-a dorit, în brațele soțului și a unui fiu, dintre cei doi.

Bărbatul nu a suportat ideea ca ea să fie ținută într-o pungă de plastic.

Nu eram pregătiți să-i punem viața în mâinile doctorilor, am vrut să facem propria documentare pentru a alege cea mai bună metodă să o salvăm. Suntem siguri că prin refuzul chimioterapiei și a radioterapiei au extins durata de viață a lui Wendy”.

Soțul femeii a adăugat că medicii i-au dau, în urmă cu trei ani, șase luni de viață. Cei doi au decis să închirieze o rulotă și să călătorească prin Europa. Excursia a fost însă întreruptă de durerile insuportabile ale femeii, iar cuplul a fost nevoit să se întoarcă acasă.

Cu 11 zile înainte să moară, femeia a încetat să mănânce și a fost aproape permanent sedată.

Mi-am dorit să moară acasă și nu la spital. Nu mi-am dorit să fie ținută la morgă. Am vrut ca noi, familia ei, să avem grijă de ea, să o ținem acasă, în dormitor, pentru ca eu să pot dormi lângă ea”, a spus bărbatul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri