24înOraș. Festivaluri de film și concerte pentru weekend

Data publicării:
24

„Noaptea devoratorilor de publicitate” se ține vineri și sâmbătă la Cinema Patria. Vineri are loc un concert cu cel mai bun imitator al lui Freddy Mercury, astăzi în Hard Rock Cafe, de la ora 22.

Sâmbătă, festivalul de film dedicat copiilor de orice vârstă KinOdiseea reuneşte filme din Brazilia, Cehia, Olanda, Austria chiar şi Indonezia. KinOdiseea mai aduce pe ecrane şi producţii clasice precum Pinochio sau Mica Sirenă. Filmele pot fi vizionate la cinema Studio şi Eforie, până pe 20 noiembrie.

Tot sâmbătă, trupa Moonlight Breakefast susține un concert în Kristal Glam Club, de la ora 22.

Duminică puteți merge la un spectacol de dans şi comedie: Șaraiman. Spectacolul, care este o combinaţie între dansul contemporan al lui Răzvan Mazilu, umorul lui Dan Badea şi muzică lăutărească, are loc la Teatrul Odeon, duminică, de la ora 19.

Maximilian îşi lansează, tot duminică, cel de al doilea album, în club Colective de la ora 21.00.

Brad Pitt, Penélope Cruz, Javier Bardem, Cameron Diaz, Michael Fassbender sub bagheta regizorului Ridley Scott ajung în cinematografe cu nouă pelicula numită „Avocatul” (The Counselor). Un film despre o combinaţie periculoasă, cu traficanţi şi jocuri de culise.

Pentru un film animat, 24înOraș vă recomandă să alegeți FreeBirds, despre emanciparea curcanilor.

Astăzi la Timişoara se opreşte formaţia Travka, în club Daos, de la ora 22. La Craiova vine tot astăzi Artanu cu trupa Partizan, în club Set-up Venue, astăzi de la ora 23.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri