CA-N FILME. Totul despre Quentin Tarantino

Data publicării:
13012013 20m 20tarantino-43601

Din prezentul în care Hollywood-ul este la picioarele lui Quentin Tarantino, echipa emisiunii „Ca-n filme” a făcut un salt în trecut, adică prin anii 80, într-un magazin obscur de închiriat casete video din Manhattan Beach, California. Video Archives se numea locul și a dispărut de mult de pe fața pământului.

Dar pe atunci, un tânăr ciudățel, care renunțase la școală pentru un curs de actorie și apoi renunțase și la cursul de actorie pentru... nimic în mod special, se uita la filme de dimineața până seara. Acel puști era Quentin Tarantino.

Critici de film, jurnaliști și actori au dezbatut în emisiunea de la Digi24 producţiile regizorului, evoluția sa și au analizat caracterul lor violent şi controversele pe care subiectele alese de regizorul american le-a stârnit în lumea întreagă cu pelicule precum „Reservoir Dogs”, „Pulp Fiction”, „Kill Bill” sau „Inglorious Bastards”.

Florin Piersic Jr., unul dintre actorii pe care echipa „Ca-n filme” i-a consultat pentru a întregi profilul celebrului regizor, admite că cel mai nou film al său, „Killing Time”, a fost influențat de stilul lui marelui regizor.

Urmăriți reportajul integral în materialul video atașat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri