Destinații inedite. Agențiile de turism vin cu oferte pentru plaje cu nisip roșu, verde sau negru

Data publicării:
RedSand

Locul ideal de vacanţă pentru cine vrea apă turcoaz, nisip fin, alb şi palmieri se află în Republica Dominicană, iar o săptămână de relaxare aici costă peste 1.500 de euro de persoană. În aceşti bani intră cazarea cu demipensiune şi costul pentru transport.

O altă propunere vizează Plajele din Hawaii.

„În districtul Kaw este o plajă verde, este una dintre cele mai frumoase plaje verzi din lume. Cealaltă plajă verde este în Kuam, culoarea verde este datorată particulelor de cristal de la vulcanul din apropiere. Preţurile încep de la 1.900 de euro de persoană, fără mese incluse, la un hotel de trei stele”, spune Ana-Maria Păun, agent de turism.

Plaja Roşie aflată la sud de Golful Hana, din Hawaii, este un alt loc mai puţin obişnuit. Dă impresia că pământul este încins de soare. Dar plaje colorate sunt şi mai aproape de România. Grecia este una dintre aceste destinaţii.

„O să întâlnească plaje cu nisip roşu, sau plaje cu nisip negru, de la lava vulcanului care acum 3.000 de ani a erupt. Un pachet costă 349 de euro la tei stele şi ajunge în plin sezon, iulie şi august la 650, 690 de euro, la patru sau cinci stele cu mic dejun inclus”, precizează Marius Berca, agent de turism.

Plaje fascinante sunt şi în Noua Zeelandă. „Cel mai interesant este să mergem pe o plajă termală. Aici foarte mulţi turişti, cam 130.000 de persoane anual, merg să îşi sape o cadă în nisip şi face baie termală acolo”, afirmă Cristina Pipias, agent de turism.

Tarifele pentru Noua Zeelandă pornesc de la 3.200 de euro de persoană. Propunerile agenţiilor de turism nu se opresc însă aici.

Plaja Gulpiyuri din Spania atrage şi ea turişti. Şi asta pentru că oamenii se pot bronza într-o peşteră subterană cu tavanul prăbuşit. Cel mai inedit aspect sunt valurile, care se sparg de mal, deşi par să vină din mijlocul stâncii.

Curajoşii care aleg însă plajele din Bali pot încerca valurile de câţiva metri înălţime ideale pentru cei care fac surfing. Tarifele pentru pachetele de șapte nopţi pornesc de la 1.500 de euro de persoană.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri