Hollywood. Producătorul filmelor „Fight Club” și „Pretty Woman” a fost spion israelian

Data publicării:
producator

Sursa foto: Foxnews.com

Despre Arnon Milchan circulau de ani de zile zvonuri că ar fi spion - chiar Robert De Niro a vorbit despre asta - dar acum producătorul a recunoscut că a acționat în beneficiul Israelului, printre misiunile sale fiind și cumpărarea de armament.

„Am făcut-o pentru țara mea și sunt mândru”, a subliniat Milchan. El a adăugat că și alte nume grele de la Hollywood au un trecut asemănător. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Trailer Fight Club

Potrivit unei biografii neautorizate publicată în urmă cu doi ani, Milchan a lucrat pentru Biroul pentru relații științifice - acum desființat - cunoscut drept Lekem, care obținea informații destinate programelor de apărare secrete. Biroul a fost desființat în 1987, după ce a fost implicat într-un scandal amplu de spionaj în care Jonathan Pollard, un analist civil pentru marina americană, a fost condamnat la închisoare pe viață.

„Când am venit la Hollywood, m-am dedicat singurului lucru pe  care îl doream - să fac filme. Însă, în unele cazuri lucrurile s-au amestecat”, a spus producătorul.

Milchan, în vârstă de 68 de ani, deține New Regency Films și a produs mai mult de 120 de pelicule din anii 70 încoace, lucrând cu Martin Scorsese, Roman Polanski, Sergio Leone și Oliver Stone.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri