Machiajul pentru Revelion, tehnici și trucuri

Data publicării:
tendinte 20in 20machiaj 20pentru 20revelion-41278

Realizarea oricărui tip de machiaj începe cu o demachiere temeinica şi apoi, bineînţeles, hidratare. Urmează aplicarea unei baze de machiaj, a fondului de ten, şi a pudrei. Machiajul ochilor va fi piesa de rezistenţă, în seara de Revelion.

Aplicăm creion negru, după care vom aplica şi vom fixa creionul cu un fard,deoarece rezistenţa machiajului va fi mult mai îndelungată. Creionul conţine doar silicon iar fardul fixează foarte bine această peliculă de fard a creionului.

Ultimul pas din machiajul ochilor este aplicarea unui fard. Este recomandat unul cremos, auriu, pentru o privire luminoasă. Iar înainte de finalizarea machiajului, aplicaţi un fard de obraz, pentru un plus de prospeţime.

Este o alegere fericită să folosim un iluminator care se aşază întotdeaunaundeva deasupra blush-ului şi se uniformizează cu blush-ul.Ultimul pas - rujul. Roşul vişiniu sau burgundia sunt recomandările specialiştilor, însă puteţi alege şi o nuanţă naturală sau un gloss, dacă machiajul ochilor este foarte puternic.Puteţi îndrăzni să folosiţi sclipici, paiete, glitter şi orice credeţi căvă pune în valoare frumuseţea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri