Oferte „Paradis” sau „Infern”, all inclusive, pentru sfârșitul lumii

Data publicării:
sfarsitul 20lumii 20jpg-35948

Un bilet pentru paradis costă 15 dolari pe site-ul „Pokoupon", iar unul pentru infern este mai scump, 18,7 dolari. „Numărul de locuri este limitat. Trebuie să vă grăbiți!”, scrie pe site.

Serviciul oferă și un „Paradis-All Inclusive” care include înscrierea numelui clientului în „Cartea Luminii”, rezervare de loc în paradis, un bilet pentru paradis clasa I, un certificat care îți permite să te deplasezi liber prin paradis și un ghid.

Oferta „Infern-All Inclusive” include înscrierea în „Cartea Satanei”, rezervarea locului în infern, bilet pentru o cădere liberă până în infern, permis de liberă circulație și un ghid de supraviețuire.

Călătoriile în paradis și infern nu sunt singurele oferte pentru „industria sfârșitului lumii” în Ucraina, Potrivit cotidianului Segodina, truse de supraviețuire pentru Apocalipsă sunt la vânzare pe internet. Trusa pentru bărbați conține, printre altele, o sticlă cu vodcă, biscuiți, prezervative, șampon, lanternă, lumânări. Cea pentru femei include o sticlă cu vin în loc de vodcă, iar cea pentru copii are jucării, ciocolată, sucuri din fructe și bandaje antiseptice. Trusele costă între 20,5 și 35,8 dolari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri