Paula Seling: Îmi închipuiam că, dacă faci lucrurile cum trebuie, poţi ajunge foarte departe. Dar e vorba şi de noroc

Data publicării:
0103 20selingcaruso-52277

Cântăreaţa Paula Seling vorbeşte despre cât de recunoscătoare este pentru lucrurile, sentimentele şi oamenii care o fac fericită, dar şi despre vorbele care o mâhnesc, neadevăruri care îi rănesc uneori şi pe cei dragi din jurul ei.

Nu poţi să fii tot timpul cu zâmbetul pe buze... Dar momentele frumoase sunt cele în care realizez cât de mult mi-a dat Dumnezeu. Atunci îmi dau seama că trebuie să mă simt fericită. Am bucuria să fac ce îmi place. Îmi place să cânt enorm, am o grămadă de oameni care mă ascultă şi care mă iubesc, şi eu îi iubesc pe ei, sunt căsătorită cu omul visurilor mele, am o viaţă frumoasă.

Neadevărurile mă mâhnesc. Lucrurile care se spun despre mine la un moment dat, lucrurile care mă fac să par în ochii altora altfel decât sunt. În general sunt imună, dar sunt şi momente când nu mă aştept de la anumiţi oameni care spun lucruri... Uneori mă distrez de anumite lucruri care se spun. Dar când îi afectează pe cei dragi mie, atunci mă supăr.

Artista îşi aduce aminte de visele perioadei de început, de debutul alături de trupa Genius şi munca asiduă care nu aduce întotdeauna gloria absolută.

Mi-e dor de mine când credeam că lumea asta este mult mai mare şi îmi închipuiam că, dacă munceşti sau dacă faci lucrurile aşa cum trebuie, poţi ajunge foarte departe. Mai depinde şi de noroc, mai depinde şi de oamenii care îţi sunt din echipă... dar în primul rând de noroc.

Împlinirile profesionale au fost nenumărate, însă ambiţiile rămân, pentru că mai sunt multe obiective de atins:

Cea mai recentă împlinire profesională a fost ocuparea locului 3 la Eurovision şi cred că mult timp de acum înainte ăsta va fi un moment deosebit. Au mai fost multe momente din astea, a fost câştigarea Cerbului de Aur, oau! Nu-mi vedea să cred... Ăsta e un vis împlinit! Mai am ambiţii foarte mari, dar nu le spun.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri