„Prima Evadare”. Aproape 3.000 de bicicliști au parcurs 55 de kilometri

Data publicării:
oameni pe biciclete mediafax

Actualizare 18:00: Competiţia s-a încheiat în Pădurea Snagov. Traseul a fost marcat pe toată distanța. A avut trei zone de alimentare cu apă şi fructe şi alte douăsprezece puncte de control. Cel care-a reuşit să parcurgă cel mai repede cei 55 de kilometri de drum accidentat pe bicicletă este un tânăr de 25 de ani. Bucuria medaliei de aur a fost cu atât mai mare cu cât a înregistrat şi prima victorie.

„Am reuşit să mă desprind de grup şi-am tras tare. Sunt mulţumit. Foarte mulţumit”, a spus Lucian Logigan, câştigătorul Prima Evadare 2013.

Actualizare 11:10 Bicicliștii au ajuns în prima zona de alimentare, la Palatul Ghika, unde primesc apa și fructe.

Actualizare 10:05 Startul a fost dat puțin după ora 10. Participanții s-au declarat încântați de traseul ales de organizatori, și au spus că speră să câștige competiția.

Cei 55 de kilometri vor fi parcurși între București și Snagov, unde se află linia de sosire. Traseul este marcat, având trei zone de alimentare și 12 puncte de control.

„Prima Evadare” este cel mai mare maraton de gen din România, iar bicicliștii vor fi asistați de poliție și echipaje medicale.

Anul trecut au participat peste 2.000 de persoane, cu vârste între 5 și 72 de ani, din 18 țări.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri