Chris Rock, aplaudat minute în șir la primul spectacol după incidentul de la Oscar. „La un moment dat voi vorbi despre asta”

Data publicării:
Chris Rock, la ceremonia premiilor Oscar 2022.
Chris Rock, la ceremonia premiilor Oscar 2022. Foto: GettyImages

Moment emoționant pentru comediantul Chris Rock, miercuri seară, la prima apariție pe scenă după ce actorul Will Smith l-a pălmuit la gala premiilor Oscar 2022, relatează CNN.

La spectacolul din Boston, Rock a făcut primele declarații publice despre incident. El a fost întâmpinat de publicul de la Teatrul Wilbur din Boston cu ovații care au durat câteva minute.

„Lasă-mă să fiu plângăcios”, a spus Rock cu lacrimi în ochi, ca reacție la aplauzele publicului.

Cum a fost weekendul vostru?” a întrbat el el, la care publicul a răspuns râzând.

„Nu am multe de spus despre ceea ce s-a întâmplat. Încă procesez, așa că la la un moment dat voi vorbi despre asta. Va fi serios și va fi amuzant, dar acum o să spun niște glume”, a spus Rock.

„N-am vorbit despre asta cu nimeni, în ciuda a ceea ce poate ați auzit”, a adăugat el.

Incidentul de duminică seara s-a petrecut chiar înainte ca Smith să câștige Oscarul pentru cel mai bun actor, când Rock a urcat pe scenă pentru a prezenta premiul pentru cel mai bun documentar. Comediantul a făcut o glumă despre capul ras al soției actorului, Jada Pinkett Smith, care suferă de alopecie. Atunci, Will Smith a urcat pe scennă și l-a pălmuit pe Chris Rock.

Smith i-a cerut public iertare lui Rock.

„Vreau să îmi cer scuze public, Chris. Violența în toate formele ei este nocivă și distructivă”, a scis Will Smith, într-un mesaj postat pe Instagram.

„Comportamentul meu la decernarea Premiilor Academiei de aseară a fost inacceptabil și de neiertat. Glumele pe seama mea sunt parte a meseriei, dar o glumă despre afecțiunea de care suferă soția mea a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional”, a continuat Will Smith.

De asemenea, actorul și-a cerut scuze Academiei americane de Film și familiei Williams.

„Regret profund că acest comportament meu a pătat ceea ce a fost o seară de altfel superbă pentru noi toți”, a scris el.

Jada Pinkett Smith a rupt ieri tăcerea în privința incidentului.

„Este un anotimp al vindecării și eu sunt pregătită pentru el”, a scris Pinkett Smith pe Instagram.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri