Găini, acadele și lilieci: Obiectele ciudate cu care au fost lovite celebritățile pe scenă, de-a lungul timpului

Data actualizării: Data publicării:
Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne a mușcat din capul unui liliac viu care a fost aruncat spre el în timp ce se afla pe scenă. FOTO: Profimedia Images

De la lenjerie intimă la flori și chiar telefoane mobile, fani înfocați ai celebrităților au aruncat cu tot felul de lucruri pe scenă, de-a lungul timpului, transmite Insider.

Luna trecută, artista pop Bebe Rexha a fost lovită în față cu un telefon aruncat din public la un concert în New York. În urma loviturii, Bebe Rexha s-a ales cu un ochi vânăt, iar persoana care a aruncat telefonul a fost ulterior arestată. O săptămână mai târziu, cântăreața country Kelsea Ballerini a coborât de pe scenă după ce a fost lovită cu o brățară.

Drake a fost și el lovit de un fan, care a aruncat cu un telefon spre el în seara de deschidere a turneului său „It's All a Blur”, potrivit unui videoclip TikTok care circulă online.

Dar acest fenomen nu este nou. Iată cinci vedete rock din anii '80 și '90 care au fost lovite de lucruri ciudate și periculoase, aruncate de fani pe scenă.

Liam Gallagher

Liam Gallagher
Liam Gallagher de la trupa rock britanică Oasis a fost lovit cu un pantof în timp ce cânta pe scenă. FOTO: Profimedia Images

Liam Gallagher de la trupa rock britanică Oasis a fost lovit cu un pantof în timp ce cânta pe scenă.

Fratele lui Liam, Noel, a povestit incidentul în cadrul emisiunii Reel Stories de la BBC în 2019.

Sebastian Bach

Sebastian Bach, solistul trupei de heavy metal Skid Row, a fost lovit cu o sticlă în timp ce cânta în deschiderea concertului Aerosmith în 1989.

Cântărețul a aruncat sticla înapoi în mulțime. Bach a fost ulterior arestat pentru agresiune, deoarece sticla a lovit persoana greșită, a relatat în decembrie 1999 ziarul Hartford Courant din Connecticut.

În cele din urmă, el a plătit despăgubiri în valoare de „jumătate de milion de dolari”.

„Vreau doar să spun că îmi pare foarte, foarte rău pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost un lucru prostesc ce am făcut. A fost un incident oribil”, a spus Bach.

David Bowie

În timpul unui spectacol în Norvegia, în 2004, un fan i-a aruncat lui David Bowie o acadea, care l-a lovit în ochi.

Bowie cânta la festivalul Norwegian Wood din Oslo când a avut loc incidentul. 

Un coleg de concert a surprins incidentul într-o serie de fotografii, care încă circulă online într-o compilație video. Fotografiile arată - foarte clar - acadeaua înfiptă în ochiul stâng al vedetei și un membru al personalului care se grăbește să urce pe scenă pentru a-l ajuta să o scoată.

„Unde ești, ciudatule? Da, cred că e mai ușor să te pierzi în mulțime, nenorocitule”, a spus el atunci.

Steve Harwell

Steve Harwell, solistul trupei Smash Mouth, a avut o criză de nervi și a fost nevoit să fie imobilizat de agenții de pază după ce a fost lovit cu o pâine în timp ce se afla pe scenă.

'Smash Mouth' - American Music Festival 2013
Steve Harwell, solistul trupei Smash Mouth, a fost lovit cu o pâine pe scenă. FOTO: Profimedia Images

Trupa cânta în Colorado în timpul Taste of Fort Collins, un festival de muzică și mâncare, în 2015, când a avut loc incidentul, potrivit USA Today.

Harwell a înjurat mulțimea și a fost imobilizat de un paznic înainte de a ieși în cele din urmă de pe scenă.

„Dacă mai arunci încă o bucată pe nenorocita asta de scenă, o să vin să te caut, o să vin să te bat, oriunde naiba ai fi, ok?”, a spus el atunci.

Motley Crue

O găină a fost aruncată pe scenă în timpul unui concert al trupei de heavy metal Motley Crue, din timpul turneului „Theatre of Pain”, în 1985.

Unul dintre membri a luat pasărea și a aruncat-o în mulțime.

Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne a mușcat din capul unui liliac viu care a fost aruncat spre el în timp ce se afla pe scenă. FOTO: Profimedia Images

Ozzy Osbourne a mușcat din capul unui liliac viu care a fost aruncat spre el în timp ce se afla pe scenă.

În 1982, în timp ce susținea un concert în cadrul turneului său „Diary of a Madman”, Ozzy Osbourne a mușcat din greșeală capul unui liliac, pe care un fan îl aruncase pe scenă, crezând că este din cauciuc.

„Imediat, însă, am știut că e ceva în neregulă. Foarte greșit. Pentru început, gura mea a fost instantaneu plină de acest lichid cald și lipicios, cu cel mai rău gust pe care ți l-ai putea imagina vreodată", a povestit Ozzy.

Cântăreața britanică Adele a condamnat, într-o declarație făcută publicului prezent la un spectacol ținut la Caesars Palace, Las Vegas, obiceiul pe care îl au unii fani care aruncă cu diverse lucruri către artiștii aflați pe scenă, informează The Guardian. Adele le-a spus fanilor săi că „i-ar ucide” dacă ar încerca ceva similar cu ea.

artista Adele
Cântăreața britanică Adele a condamnat obiceiul pe care îl au unii fani care aruncă cu diverse lucruri către artiștii aflați pe scenă. Foto: Profimedia Images

„Ați observat cum sunt unii oameni, lipsiți complet de bun simț și care uită normele de etichetă la astfel de show-uri? Oameni care aruncă cu tot felul de rahaturi pe scenă, i-ați văzut?”, a spus Adele.

Recent, artista Pink a oprit un show ținut la Londra, după ce un fan a aruncat pe scenă cu o sacoșă care conținea cenușa mamei sale.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri