„Din inimă, pentru România”: Campania de donare de sânge a tineretului liberal începe

Data publicării:
tnl
Foto: Facebook/TNL

Tinerii liberali organizează și în acest an săptămâna donării de sânge în fiecare județ din țară. Între 15-21 ianuarie, românii care vor să sprijine sistemul medical se pot programa și pot dona sânge.

„Într-un efort colectiv de a sprijini sistemul medical și de a aduce speranță în inimile celor aflați în nevoie, noi, Tineretul Național Liberal vă anunțăm că vom desfășura și în acest an campania națională de donare de sânge „Din inimă, pentru România”, anunță TNL pe pagina de Facebook.

Cei care doresc să doneze se pot programa online prin aplicația BlooDoChallenge, acolo vor găsi carnetul donatorului în format digital și astfel vor fi la curent cu toate campaniile de donare din toată țara.

„Cu convingerea că fiecare donare contează, îi invităm pe toți cei care îndeplinesc condițiile de donare să se alăture misiunii noastre și să meargă de luni până vineri la centrele de transfuzii din țară. Haideți să demonstrăm împreună puterea comunității noastre în susținerea vieții și a idealurilor naționale”, îndeamnă tinerii liberali pe pagina de socializare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri