BASCHET. Primele antrenamente la Mediaş

Data publicării:
BASCHET MEDIAS

Ardelenii au reluat pregătirile sub comanda cuplului de antrenori Ovidiu Teleabă şi Ovidiu Popa, iar primele antrenamente se concentrează mai mult pe latura fizică. Medişenii şi-au conturat în mare măsură şi lotul pe noul sezon, cu cinci stranieri care vor forma nucleul echipei confirmaţi deja.

Gediminas Navickas, Vaidotas Peciukas, Niksa Nikolic, Mihai Gavrilă, Horia Cristiean, Bogdan Costa, Alin Andrieș, Dan Ioan și Cristian Corneanu sunt jucătorii prezenți la primul antrenament al formației gaziste. Dintre aceștia, ultimii trei se află doar în probe.

De la primul antrenament au lipsit motivat trei jucători, Vlad Solopa care va participa la Campionatul Mondial de baschet 1 la 1, Nikola Siladji, care încă se pregătește cu Partizan Belgrad și Aliksandr Pustahvar, care și-a așteptat familia la aeroport.

Gaz Metan va continua să se pregătească la stadionul din Mediaș în acestă săptămână. Pe 3 septembrie, echipa va juca un meci amical cu CSU Sibiu iar în perioada 11-13 septembrie va participa la Cupa Mureșul. În perioada următoare, Gaz Metan va încerca legitimarea unui pivot străin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri