Vânătoare de droguri în centrul Clujului

Data publicării:
catel droguri

Narum face parte din echipa Direcţiei Regionale Vamale de mai bine de 3 ani. Se poate lăuda că a descoperit un transport ilegal de 10 kg de canabis.

"Captura cea mai importantă ar fi 10 kg de canabis pe care am găsit-o într-o noapte în Cluj, într-un control în trafic, de rutină. Drogurile proveneau din Olanda și mergeau în Republica Moldova. Eram de serviciu și cățelul le-a simțit și s-a oprit aici", a afirmat Mihai Dudescu, inspector vamal.

Narum va ieşi la pensie în acest an, dar are asigurat un loc în familia inspectorului.

"Face parte din familie, vă dați seama, locuiește la mine acasă, stă la mine în casă. Face parte din familie, nu te poți despărți de el", a spus acesta.

Şi tinerii s-au ataşat repede de simpaticul Labrador.

"A fost o demonstrație foarte utilă, deoarece elevii chiar sunt tentați de aceste substanțe stupefiante", a spus unul dintre cei prezenţi la demonstraţie.

"Cred că nu numai atât trebuie făcut. Trebuie continuat cu activități în școală mult mai detaliate și să încercăm să-i ferim pe tinerii noștri de problemele acestea mari ale drogurilor", a afirmat Elena Coman, profesoară la Liceul Teoretic "Gheorghe Șincai".

Demonstrația a făcut parte dintr-un amplu proiect de combatere a criminalității în rândul tinerilor. Inițiativa aparține Inspectoratului de Poliţie și Inspectoratului Şcolar și se va derula pe tot parcursul săptămânii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri