Şcoală fără acoperiş. La Colegiul Agricol Poarta Albă plouă în sălile de curs

Data publicării:
colegiu poarta alba

În colegiul de la Poarta Albă plouă la fel ca afară. Sutele de litri de apă care au căzut din cer în ultimele trei zile au făcut ca planşeul clădirii să se înmoaie, iar apa curge acum şiroaie în clasele elevilor.

Apa a ajuns nu numai în sălile de curs, ci şi în panourile electrice ale şcolii, iar celor 650 de elevi care învaţă în colegiul agricol li s-a interzis accesul în anumite zone din clădire, unde s-ar putea produce un scurtcircuit în orice moment.

Anghelina Ţârnă, directorul Colegiului, a declarat : "Apa a început să curgă pe toate părţile inclusiv prin dozele de curent şi ca să evităm un incendiu puternic am întrerupt total curentul. Am închis şi biblioteca, copiii nu mai au acces din cauza faptului că plafonul este un pericol pentru ei iar eu nu vreau să mi asum asta".

De repararea liceului este responsabilă primăria din Poarta Albă. Edilul spune însă că a fost legat de mâini după ce a fost suspendat 3 luni din funcţie pe motiv de incompatibilitate. Promite însă că situaţia se va rezolva de îndată ce vremea se va îmbunătăţi.

Odată începută, lucrarea ar trebui să dureze maximum trei săptămâni, mai spune primarul. Până atunci însă, elevii vor continua să înveţe într-o şcoală nesigură al cărei acoperiş s-ar putea prăbuşi la următoarea furtună.

reporter: Liviu Burghelea
operator: Ionuţ Căpitan

Editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri