Calificare cu emoţii în optimi. FC Caransebeş - CSU, scor 1 - 2   

Data publicării:
260914 CSU

CSU Craiova a reuşit calificarea în optimile Cupei României, după victoria cu 2 la 1 obţinută pe terenul echipei FC Caransebeş. Aproximativ 4.000 de spectactori, record pentru micuţa arenă, au venit să îi vadă la lucru pe Ferfelea, Varga şi restul oltenilor. 

Cu multe noutăţi în echipă faţă de partida de la Cluj, craiovenii au început tare şi puteau deschide scorul încă din minutul 7, dar şutul lui Ferfelea de la 30 de metri a fost respins în corner. Varga a executat bine lovitura de la colţ, dar Herghelegiu, din doi metri, nu a reuşit să înscrie. Ologu putea şi el să deschidă scorul în minutul 10, iar primul gol a venit în minutul 21, atunci când Ferfelae a dat un şut centrare spre poarta adversă, iar Goşa a deviat-o în propria poartă. Doar patru minute s-au bucurat craiovenii, pentru că Sabin Lupu a reuşit egalarea în uralele spectactorilor. În minutul 37, Ferfelea a reuşit introducă din nou mingea în plasă, dar golul a fost anulat penru o poziţie de ofsaid la tânărul Ivan. Cu 25 de minute înainte de final, gazdele au rămas în inferioritate după eliminarea lui Lupu, cel care a văzut al doilea galben.

Patru minute mai târziu, Ferfelea a reuşit un şut de excepţie şi a făcut 2 la 1. În final, FC Caransebeş a atacat chiar şi cu portarul şi putea să restabilească egalitatea în minutele de prelungiri, însă unul dintre atacanţi, rămas singur cu poarta goală, nu a reuşit să înscrie.

Oltenii aşteaptă acum tragerea la sorţi, care va avea loc zilele următoare, pentru a-şi afla adversarul din optimi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri