Digi24 Craiova, o altfel de televiziune

Data publicării:
121113 TELEVIZIUNE ALTFEL

Împlinim astăzi un an de existenţă. Un an în care v-am demonstrat că ştirile înseamnă adevăr, corectitudine, imparţialitate, echilibru şi respect pentru valori. Am căutat problemele reale ale comunităţii şi am cerut răspunsuri. Nu am dat sentinţe şi nu am interpretat faptele. Pentru jurnaliștii Digi24 Craiova, adevărul şi respectul pentru oameni sunt valori fundamentale.  

Pe 12 noiembrie 2012, am pornit într-un demers fără precedent în Oltenia. Să demonstrăm telespectatorilor că informaţia corectă, completă și clară este expresia jurnalismului de calitate. Vom răspunde oricăror provocări, vom pune întrebări și vom căuta răspunsuri. Vom fi cea mai credibilă sursă de informaţii pentru toată regiunea.

Ne dorim o Românie altfel, cu oameni cu spirit civic, cu autorităţi responsabile şi politicieni care îşi respectă promisiunile şi încrederea oamenilor.

„Un post de televiziune deosebit de performant, deosebit de utilat, cu reporteri speciali care au transmis ştiri către comunitatea locală echidistante, corecte”, spune Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj.

„Digi24 Craiova este o televiziune imparțială și obiectivă. Are un impact foarte mare în peisajul media, toate activitățile noastre sunt foarte bine reliefate”, a spus Lia Olguța Vasilescu, primarul municipiului Craiova.

Educaţia şi cultura sunt valori esențiale pentru un viitor mai bun. Am promovat de fiecare dată poveşti de succes despre oameni de la care putem învăța cum să fim noi înșine mai buni.

„La mulţi ani Digi24 Craiova şi îţi mulţumim pentru toate emisiunile despre cultură şi pentru tot sprijinul pe care ni l-ai acordat în primul tău an de viaţă”, a spus Vlad Drăgulescu, directorul Filarmonicii Oltenia.

„O activitate firească de popularizare a valorilor culturale, nu numai patrimoniu, dar şi a tradiţiilor şi obiceiurilor ce caracterizează Oltenia”, spune Florin Ridiche, directorul Muzeului Olteniei.

Credem într-o societate care prețuiește profesionalismul şi performanţa, care aşează valorile acolo unde le este locul. Refuzăm senzaționalul, informăm fără părtinire, obiectiv, documentat, rapid și concis.

„Sunt foarte multe emisiuni critice, pertinente despre activitatea economică, despre viaţa socială, dar pe mine m-au impresionat emisiunile culturale şi mai ales acest amestec între profesionalism, patriotism local şi sensibilitate”, a spus Nicolae Panea, decanul Facultăţii de Litere.

A fost un an cu multe evenimente care ne-au schimbat viaţa. Un an în care Digi24 Craiova v-a demonstrat ce înseamnă o televiziune care va reprezintă. Am străbătut regiunea şi v-am ascultat, am căutat şi am găsit răspunsuri la întrebările dumneavoastră. V-am informat rapid, corect, complet, echilibrat și clar. Pentru dumneavoastră, actualitatea în direct.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri