Digi24, televiziunea de lângă tine

Data publicării:
121113 DIGI24 televiziunea de langa tine

Șapte stații regionale Digi24, o singură misiune: știri corecte, atitudine echilibrată, imparțialitate, jurnalism în formă pură. Tehnologia de ultimă oră, calitatea ireproșabilă a imaginii de înaltă rezoluție, informațiile relevante sunt atuurile stațiilor Digi24 din toată țara. Jurnaliștii din redacțiile locale sunt primii care află dacă se întâmplă ceva important și transmit infomațiile, atât național, cât și local. 

Dezvoltare, perspectivă, informaţie relevantă pentru fiecare oraş sau regiune. O reţea de staţii locale, acelaşi scop: acela de a-ţi oferi informaţia care contează pentru tine. La timp şi în timp pentru ca tu să poţi lua deciziile care te avantajează.

11 iunie 2012. Digi24 Iaşi este prima staţie regională care difuzează ştiri şi emisiuni în format full HD. Jurnaliştii acoperă informaţia din Moldova.

Timişoara, 25 iunie 2012. Telespectatorii din vestul ţării redescoperă şi află tot ce se întâmplă în regiunea lor de la Digi24 Timişoara.

Oradea, 6 august 2012. Informaţia clară, simplă, verificată redevine vedeta principală pentru locuitorii din Crişana, odată cu lansarea Digi24 Oradea.

Constanta, 17 septembrie 2012. Ştirea pusă în context este adusă în casele dobrogenilor, în format full HD, cu Digi24.

Craiova, 12 noiembrie 2012. Locuitorii din sudul ţării primesc informaţii despre cele mai importante evenimente în timp real, dar află şi poveşti despre oamenii care sunt un exemplu pentru cei din jur.

Brașov, 17 decembrie 2012. Centrul ţării primeşte drept "cadou" Digi24 Braşov.

Cluj-Napoca, 28 octombrie 2013. Știri obiective, corecte, complete și clare - aceasta este promisiunea făcută de jurnaliștii Digi24 Cluj-Napoca telespectatorilor.

Esenţa jurnalismului constă în disciplina de a verifica informaţiile, din respect pentru adevăr, din respect pentru tine. Digi24 va continua să se extindă, pentru ca tu să ştii tot ce se întâmplă la tine în sat, în oraş, în regiune. Digi24 pentru toată România.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri