Voleibaliştii craioveni visează la calificare

Data publicării:
101213 volei baieti

Voleibaliştii de la SCM "U" Craiova joacă miercuri, de la ora 18:30, manşa a doua din turul II al CEV Cup, cu francezii de la Arago de Sete. Săptămâna trecută, oltenii au cedat cu scorul de 1-3 în Franţa, dar sunt încrezători că pot întoarce scorul în favoarea lor.  

Trupa lui Pascu vine după un succes în campionat, cu scorul de 3-1 la Simleul Silvaniei, victorie ce menţine echipa pe podiumul campionatului.

Sunt convins că vom face un meci foarte bun şi e adevărat, nu putem să dăm un pronostic sau să ne dăm seama cam ce şanse avem la victorie. Putem să ajungem la un 50 la sută şanse de victorie”, crede Laurenţiu Lică, jucător volei SCM "U" Craiova.

O echipă puternică, o echipă organizată foarte bine, însă pentru noi acest lucru nu poate să însemne decât o provocare, pentru că atunci când întâlneşti Arago de Sete te gândeşti totdeauna numai la victorie”, a spus Florin Voinea, jucător volei SCM "U" Craiova.

În jocul de la Simleul Silvaniei, Pascu l-a pierdut pe Mihai Dumitrache, cel care a suferit o accidentare urâtă. Tehnicianul oltean are cu cine să-l înlocuiască, pentru că jucătorii se cer singuri în teren.

La meciul dintre SCM "U" Craiova şi Arago de Sete, preţul unui bilet este de 7 lei, copiii sub 14 ani având intrarea liberă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri