Fotbal. Derby moldav în Liga a II-a, la Iași

Data publicării:
fotbalisti csms

Tehnicianul formaţiei ieşene, Costel Enache, spune că băcăuanii au o echipă puternică, în ciuda eşecului înregistrat de aceştia în prima etapă a campionatului, 1 la 4 cu FC Clinceni.

"Rezultatul din prima etapă este unul fals obţinut de echipa din Bacău. Noi nu trebuie să fim naivi şi să privim jocul de mâine prin prisma rezultatului din prima etapă. E clar că Bacăul e o echipă care are ceva de demonstrat, vine rănită după prima etapă şi cu siguranţă jocul nu va fi unul lejer," a declarat Costel Enache, antrenor CSMS Iaşi.

Antrenorul echipei din Copou susţine că jucătorii săi trebuie să îşi asume statutul de favoriţi şi de pretendenţi la promovarea în elită.

"Presiunea trebuie să fie constantă pe noi, pentru că aşa vom fi trataţi de toate echipele din serie. Trebuie să rezistăm la presiune şi stiţi bine că şi diamantele se nasc din presiunea constantă asupra nisipului. Obiectivele sunt clare: trei puncte şi imaginea echipei în faţa suporterilor," a mai spus antrenorul CSMS Iaşi.

Costel Enache nu va putea miza în meciul cu băcăuanii pe doi dintre fotbaliştii de bază. Iulian Vladu şi Codruţ Cioranu sunt scoşi din circuit din cauza accidentărilor. Partida dintre CSMS şi Sport Club Bacău se va desfăşura pe stadionul Emil Alexandrescu din Iaşi, sâmbătă, începând cu ora 11.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri