Fotbal. FC Vaslui joacă la Petrolul Ploieşti, în Cupa României

Data publicării:
fotbalisti vaslui otelul

Antrenorul moldovenilor, Liviu Ciobotariu, este optimist înaintea confruntării cu lupii galbeni: „Pentru mine şi pentru echipă, cel mai scurt drum de a câştiga un trofeu este Cupa României sau a ajunge în Europa. Sorţi nu au prea blânzi cu noi, ne-au dat pe Petrolul şi aici vreau să fac o paranteză. Am spus că n-au fost prea blânzi cu noi pentru că jucăm la Ploieşti, într-o atmosferă senzaţională, din punctul meu de vedere, dar noi suntem bine montaţi şi vrem să venim acasă cu zâmbetul pe buze, dar ne aşteaptă un joc foarte greu."

Ultima întâlnire dintre cele două grupări a avut loc în etapa a 14-a a Ligii I şi s-a terminat cu rezultatul de 1 la 1. Liviu Antal a fost cel care a punctat atunci pentru vasluieni.

„Ne dorim să ne calificăm mai departe, dar va fi un meci extrem de greu şi vom vedea la momentul respectiv ce se va întâmpla. Poate Vasluiul să ajungă în semifinalele Cupei? Noi ne dorim acest lucru foarte mult, toată echipa îşi doreşte acest lucru. Este Cupa unul dintre obiectivele Vasluiului? Normal că este unul dintre obiectivele Vasluiului, pentru că e în joc un trofeu şi oricare ar fi el, contează," a declarat Liviu Antal, jucător la FC Vaslui.

Tehnicianul Petrolului, Cosmin Contra, nu şi-a luat măsuri speciale pentru a contracara jocul Vasluiului: „Au jucători care pot să pună probleme, dar niciodată nu canalizăm jocul în funcţie de un adversar. Dacă băieţii sunt conştienţi de importanţa jocului şi vor avea aceeaşi atitudine ca în ultimul joc, nu-mi fac probleme că nu putem câştiga acest meci."

Partida dintre FC Vaslui şi Petrolul, din sferturile de finală ale Cupei României, se va desfăşura la Ploieşti, în această seară, începând cu ora 19.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri