Handbal. Prima înfrângere pentru Poli Știința Mirosalava

Data publicării:
handabl

Caciuc a fost golgheterul gazdelor, cu nouă reușite. Tot de nouă ori a înscris și Sebi Ignat, cel mai bun marcator al echipei pregătite de Leonard Bibirig. "Întotdeauna meciurile dintre Iași și Vaslui au fost aprig disputate, indiferent de poziția în clasament, jocul de handbal s-a desfășurat pe teren. Un joc, zic eu, care, din punctul nostru de vedere nu aveam altă alternative decât cictoria, ceea ce am obținut, în fața unui adversar care în momentul de față ne-a pus ceva probleme," crede Leonard Bibirig, antrenorul HC Vaslui.

Florin Spiridon, antrenorul Politehnica Știința Miroslava Iași, este însă de altă părere: "S-a văzut lipsa de experiență la o parte dintre jucătorii din echipa mea. Vasluiul, după cum ați văzut, au chiar un prim șapte de Liga Națională, ne uităm pe banca de reserve a lor, mai au încă o echipă, eu deocamdată nu am decât șapte opt jucători care meci de meci, meci de meci joacă." 

La sfârșitul săptămânii viitoare, HC Universitas va întâlni HCM Botoșani, Politehnica Știința Miroslava va juca împotriva celor de la HC Buzău, iar HC Vaslui va primi vizita echipei CSM Focșani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri