Un bărbat care abia ieșise din închisoare s-a întors după gratii după ce a fost prins de polițiști cu heroină în buzunare

Data publicării:
maini stranse pe gratiile unei inchisori
Foto: Getty Images

Un bărbat a fost reţinut pentru trafic de heroină, el fiind recent eliberat din penitenciar, au anunţat, sâmbătă, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Iaşi.

Prins vineri, bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

"Acesta a fost prins în flagrant în timp ce deţinea şi transporta, ascunsă în îmbrăcăminte, cantitatea de aproximativ 7 grame heroină destinată comercializării (care putea fi porţionată în cel puţin 220 de doze de 0,03 grame, preţul de vânzare fiind de 100 lei/doză)", au precizat procurorii DIICOT.

Sâmbătă a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Iaşi cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activităţile de urmărire penală au fost realizate împreună cu poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi iar acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Iaşi şi al jandarmilor IJJ Iaşi.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri