Haos la intrarea în Iași din cauza lucrărilor făcute de ApaVital

Data publicării:
lucrari drum escavator

În fiecare dimineaţă la școala Veronica Micle peste 400 de copii, însoțiți de părinți, vin la ore. Numai că drumul de acasă până la şcoală este unul riscant. Din lipsa trotuarelor, cei mici merg pe marginea străzii sau prin gropile lăsate în urmă de cei care lucrează la reţeaua de canalizare.

Nici drumul cu mașina nu este mai ușor. Un drum cu o distanță de 3 kilometri și jumătate ar putea fi parcurs mult mai repede la pas.

Şantierul de pe marginea străzii are ca scop extinderea reţelei de canalizare din Bucium, o zonă cu un sistem de utilităţi mult subdimensionat.

„Cu siguranţă pe toată durata acestei lucrări vor fi probleme în zonă în ce priveşte traficul. Este însă nevoie de o lucrare absolut necesară. Bucium este una din zonele rezidenţiale care s-a dezvoltat cel mai tare în municipiul Iaşi,” a declarat Răzvan Manolache, purtător de cuvânt ApaVital Iaşi. 

Lucrările sunt estimate a se încheia la sfârşitul lunii august. Poliția rutieră a amendat deja societatea cu suma de cinci mii de lei pentru haosul creat în trafic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri