BASCHET. Sean Barnette, încă patru săptămâni pe tuşă

Data publicării:
sport barnette

Controlul efectuat de Sean Barnette în urmă cu două zile la o clinică din Tîrgu Mureş au arătat probleme la piciorul la care jucătorul american a suferit în noiembrie o ruptură musculară.

„Mai necesită să stea departe de teren aproximativ patru săptămâni. Din păcate nu este o veste prea bună, are un hematom acolo, a făcut o ruptură musculară destul de serioasă şi mai are circa două seringi mari de sânge acolo. Atâta timp cât nu se va resoarbe sângele de acolo, el nu poate să evolueze”, a declarat Şerban Sere, preşedintele CSM CSU Oradea, la emisiunea „Divizia locală”, de la Digi24 Oradea.

Sean Barnette este aşteptat să revină la mijlocul lunii februarie. Asta în condiţiile în care tratamentul va avea efectul scontat şi nu se va apela la operaţie pentru înlăturarea hematomului.

„Noi sperăm ca, dacă totul este OK, pe începutul Cupei României să-l avem apt şi pe el. Este un termen realistic şi cred că atunci ar putea reveni alături de noi”, spune Sere.

Jucătorul american a suferit accidentarea în etapa a X-a a Ligii Naţionale de baschet, în deplasarea de la U BT Cluj-Napoca.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri