Dispariţie învăluită în suspiciuni de crimă

Data publicării:
stirea 201 20live 20vo 20crima-37148

Părinţii avocatului au fost cei care au anunţat dispariţia acestuia. I-a pus pe gânduri faptul că luni seara le-a spus că trebuie să plece de acasă, pentru că este urmărit de DNA, dar nu a precizat din ce motiv. O zi mai târziu, era dată dispărută şi soacra avocatului. Anchetatorii leagă faptele într-un scenariu sumbru: e posibil să fi avut loc o crimă, iar principalii suspecţii sunt cei doi soţi.

Anchetatorii au în plus declaraţiile mai multor martori, care spun că l-au văzut pe avocat, înainte să dispară, cărând bagaje. Colegii avocatului în vârstă de 38 de ani sunt surprinşi de anchetă şi păstrează tăcerea în acest caz.

Colegii soţiei avocatului, o profesoară de 27 de ani la un liceu din Oradea, spun că nu au mai văzut-o pe femeie de săptamâna trecută. Luni dimineaţă, soţul acesteia l-a sunat pe director şi i-a spus ca soţia lui nu poate veni la serviciu, pentru ca se simte rău.

Momentan, anchetatorii se feresc şi ei să dea prea multe detalii despre acest caz complicat.

Între timp, oamenii legii pun cap la cap indiciile pe care le-au strâns în ultimele ore. Fotografiile avocatului, ale profesoarei şi ale mamei femeii vor ajunge la toate secţiile de poliţie din ţară. Agenţii le vor face publice cu rugămintea ca oricine poate da informaţii despre cei doi să sune urgent la 112.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri