VIDEO. Doi poliţişti din Bihor, răniţi într-un accident provocat de un fugar

Data actualizării: Data publicării:
masina politie noaptea accident

Doi poliţişti din Bihor au fost răniţi, noaptea trecută, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un şofer fugar. Accidentul s-a petrecut puţin după miezul nopţii, pe drumul naţional 79, între Oradea şi Salonta, în dreptul localităţii Inand.

sursă: Facebook Info Trafic jud. BIHOR/George Caba

Şoferul de 23 de ani, originar din localitatea Talpoş, fugise de un echipaj al Poliţiei Salonta, care a încercat să-l oprească în oraş, la un control de rutină. Mai multe echipaje au pornit în căutarea fugarului.

"Pentru oprirea acestuia în trafic, polițiștii salontani au solicitat sprijinul polițiștilor Secției nr.9 de Poliție Rurală Cefa, care s-au deplasat cu operativitate pe DN 79, în localitatea Inand, unde au efectuat un microfiltru", a transmis comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Tânărul a încercat şi de această dată să scape şi a făcut un viraj la stânga. S-a ciocnit însă de o autospecială de poliţie care îl urmărea.

"În urma accidentului rutier, atât polițistul care conducea autospeciala, un bărbat de 28 de ani, din Salonta, cât și colegul său, un alt polițist salontan de 42 de ani, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora nu s-a impus internarea în spital. Ambii se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza Municipiului Salonta. De asemenea, autospeciala de poliție a suferit diverse avarii", a relatat comisarul Alina Dinu.

Oamenii legii au stabilit că fugarul nu avea nici permis de conducere. Tânărul este anchetat acum pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Redactor: Bogdan Băcilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri