FOTO. Pericol pe DN79 Oradea-Arad. Un camion cu bușteni s-a răsturnat

Data actualizării: Data publicării:
Det. Salonta 4
foto: ISU ”Crișana”

Șoferul unui camion încărcat cu bușteni a scăpat cu câteva răni ușoare după ce vehiculul pe care îl conducea s-a răsturnat în șanț, pe DN79 Oradea – Arad, la ieșirea din localitatea Ciumeghiu. Pompierii au intervenit pentru a semnaliza zona accidentului și pentru a preveni izbucnirea unui incendiu.

foto: ISU ”Crișana”
foto: ISU ”Crișana”

Accidentul s-a produs joi dimineața, în jurul orei 6:40, și a fost anunțat printr-un apel la 112 la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Crişana”.

Spre locul accidentului au plecat pompierii din cadrul Detașamentului Salonta, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și cu o ambulanță.

”Echipajul de stingere a acționat pentru balizarea zonei, deconectarea bornelor de la acumulatori și asigurarea tuturor măsurilor de apărare împotriva incendiilor, iar echipajul de pompieri militari paramedici a acordat primul ajutor calificat șoferului autocamionului”, se arată într-un comunicat al ISU ”Crișana”.

Șoferul, care se îndrepta spre Oradea, a suferit răni ușoare și a refuzat transportul la spital. Se pare că bărbatul a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, după care camionul s-a răsturnat în şanţ. Polițiștii cercetează incidentul și încearcă să afle cauzele care au dus la răsturnarea vehiculului.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri