La mulți ani 2019! Mii de orădeni au petrecut în Piața Unirii

Data actualizării: Data publicării:
artificii 2019 Oradea

A fost petrecere mare, azi noapte, în Piața Unirii. Peste 5000 de orădeni au sărbătorit în centrul orașului trecerea în noul an. Au făcut-o în fața scenei montată în cadrul Târgului de Crăciun, unde a concertat o trupă din Italia, iar la miezul nopții au admirat focurile de artificii lansate din cinci locuri diferite.

Miile de petrecăreți au numărat în cor ultimele secunde din 2018 și au salutat cu urale venirea noului an. Focurile de artificii au durat 10 minute și au fost lansate din cinci locuri diferite, printre care și trei nacele ridicate la 9 metri înălțime, lângă Biserica Sfântul Ladislau.

Cu o oră înaintea miezului nopții, pe scena amplasată în Piața Unirii a urcat trupa italiană Alessia și Fracassoni, care a încălzit atmosfera prin coverurile interpretate.

Odată cu focurile de artificii s-a încheiat și Târgul de Crăciun, care a debutat pe 6 decembrie. Timp de aproape o lună, orădenii au avut la dispoziție peste 50 de căsuțe cu mâncare și produse tradiționale, dar și un patinoar.

Reporter: Claudiu Mihuț
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri