Lăsaţi fără case din cauza datoriilor

Data publicării:
licitatie-51624

Opt terenuri, trei apartamente, două case şi un spaţiu comercial pentru care nu au mai fost plătite impozitele de cinci ani, toate urmează sa fie scoase saptamana viitoare la licitatie de catre administratia locală.

"Cea mai mare datorie executată este de 35 de mii de lei, vechimea acesteia fiind din anul 2008 pentru datoriile pe terenuri deţinute", a declarat Tănase Miculescu, directorul adjunct al Direcţiei Economice din Primăria Oradea.

"Preţurile sunt la nivelul pieţei, s-au făcut evaluări corecte. Vizavi de şanse cred că cei care vor participa la licitaţie vor decide dacă vor cumpăra acum sau vor cumpăra într-un al moment", a spus Octavian Dan, consultant financiar.

Cei care vor să cumpere bunurile trebuie să depună la Primărie un avans de 10% din preţul de pornire al licitaţiei care urmeaya sa se desfasoare în cinci martie.

"Nu putem aştepta să se prescrie aceste impozite pentru că atunci ar fi un semnal extrem de negativ, ar avea un impact mult mai mare", a declarat Octavian Dan, consultant financiar.

Dacă proprietăţile nu vor fi vândute la prima licitaţie preţul lor poate scădea până la jumătate din cel iniţial.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri