Oradea, ziua 10 | Protestele continuă

Data actualizării: Data publicării:
proteste joi seara

O mânã de oameni s-a adunat asearã în Piaţa Unirii din Oradea pentru a-și exprima dezacordul cu privire la evenimentele recente din politica românească.

Cele aproximativ 50 de persoane au scandat și manifestat contra Guvernului. Protestatarii susţin că demisia ministrului Justiției nu reprezintă o rezolvare, pentru că, în opinia lor, există în continuare pericolul punerii în aplicare a ordonanței 13.

Cei care au ieşit seară de seară în stradă în Oradea spun că duminică doresc să participe la proteste de amploare, urmate de marșuri.

Sebastian Duma, organizatorul protestelor din Oradea: "E un bluf, e o glumă proastă ce s-a întâmplat azi! Noi am cerut demisia întregului guvern, inclusiv demisia lul Dragnea și a lui Călin Popescu Tăriceanu, cei doi păpușari care, de fapt, sunt în spatele mașinațiunilor ce le vedem de 10 zile. Majoritatea este deținută de coaliția condusă de cei doi capi - Dragnea şi Tăriceanu - care vor încerca prin orice mijloace să ducă la capăt acest plan, adică să scape de dosare penale, să scape de controlul legii sau de orice alt control.
Dacă îi vom lăsa, România se duce de râpă."

Reporter: Bogdan Costea
Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri