Şoferul care a provocat accidentul mortal de la Nucet, reţinut de poliţişti

Data actualizării: Data publicării:
accident masina lovita

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Bihor l-au reţinut pentru 24 de ore pe şoferul care a provocat accidentul de duminică, din Nucet, soldat cu moartea unui bărbat şi rănirea a două femei. Conducătorul auto avea o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şoferul în vârstă de 30 de ani, din localitatea Câmpani, este acuzat că în dimineaţa de duminică, în timp ce se deplasa pe DN75, prin Nucet, a derapat într-o curbă, a lovit un stâlp şi o maşină pe care a proiectat-o peste călătorii aflaţi într-o staţie de autobuz.

Un bărbat de 68 de ani a murit, iar două femei au fost rănite şi au fost duse la Spitalul Judeţean din Oradea.

După ce l-au verificat cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că şoferul avea o concentraţie alcoolică de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În cursul zilei de luni, 8 octombrie, cel în cauză va fi prezentat de polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș, iar procurorul se va adresa Judecătoriei Beiuș cu propunere de arestare preventivă a acestuia”, a transmis comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Editor web: Adrian Laboş
Imagini: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri