Spectacol în scop caritabil. Hagi, Belodedici şi Sabău au jucat pentru un copil bolnav din Oradea

Data publicării:
hagi

Gheorghe Hagi, Ioan Ovidiu Sabău, Miodrag Belodedici sau Iosif Rotariu au reuşit să dea timpul înapoi şi să ridice în picioare tribunele în care s-au aflat peste 6.000 de spectatori. O mână de ajutor au primit şi din partea fostelor glorii ale FC Bihor care, au ţinut parcă să demonstreze că fotbalul e ca mersul pe bicicletă, o dată
învăţat nu se uită niciodată.

„A fost un joc deosebit de important pentru acest copil care are nevoie de ajutor şi sper pot să spun că s-a dovedit că fotbaliştii sunt nişte oameni sensibili, care au înţeles că copilul are mare nevoie de ajutorul lor", a declarat Emeric Jenei, selecţionerul generaţiei de aur a naţionalei României.

Cu Miodrag Belodedici stâlpul apărării, generaţia de aur a României s-a impus în final cu scorul de 3-1, prin golurile marcate de Marcel Băban, în două rânduri, şi de Gheorghe Hagi. Golul de onoare al roş-albaştrilor a fost
semnat de Adrian Anca. Vedeta serii a fost însă fără doar şi poate Gheorghe Hagi.

"Am venit pentru un eveniment special, să fim aproape de acest copil Kevin, care, are nevoie de acest lucru. Sperăm ca venirea noastră să-l ajute, să-i dea încredere, curaj, să lupte", a precizat "regele" fotbalului românesc.

Spectacolul pentru Kevin Ficuţ nu a fost asigurat doar de generaţiile de aur. Evenimentul cartiabil a fost deschis de victoria echipei presei, cu 8-5, în faţa şefilor din Iosif Vulcan. FC Bihor s-a răzbunat pentru această înfrângere pe suporterii echipei, care au fost învinşi cu scorul de 8-1. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri