Răsfăţ la înălţime

Data publicării:
n0630 20rasfat 20la 20inaltime 20080113-42519

Aşa începe ședința de relaxare... printre nori. Rasfăţul este însă la înălţime astfel că pasagerii nu se bucură doar de priveliştea oraşului de sus sau de adrenalina din timpul călătoriei, ci şi de o cupă de şampanie servită tot în timpul zborului.

Totul este posibil datorită unui pilot timișorean – Sorin Bochiș. Are în palmares peste 10 mii de ore de zbor. A vrut sa împărtășească această pasiune și cu cei din jur să-i ajute să uite de problemele cotidiene. Măcar şi pentru 10 minute. Ideea a prins printre timişoreni aşa că pilotul nu duce lipsă de clienţi.

Voicu Stoiciu este unul dintre ei. Patronul unei firme de softuri din Timişoara, bărbatul îşi petrece aproape toată ziua la birou. Obosit de calculatore si de alte probleme acesta este decis să înfrunte norii şi să evadeze, pentru câteva minute din rutina zilnică.

Sus, la 1000 de metri înălţime lucrurile ce par imense își pierd din importanță.

Voicu Stoiciu:”Ne relaxăm bând un pahar de șampanie fix deasupra Catedralei...centrul orașului. Am lăsat toate problemele jos ne uităm la nori și ne dăm seama cât de puțin contează pe lângă ce poți să faci în mijlocul unei zile normale.”

După 10 minute de zbor... viața pare alta.

Ne întoarcem după o tură scurtă dar nu înainte de a gusta șampania pregătită. La o mie de metri altitudine deasupra orașului...ce priveliște.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri