Accident grav în Cluj: Doi bărbaţi au murit după ce au fost loviți de o mașină în timp ce traversau pe trecerea de pietoni

Data publicării:
apel 112
Foto: IGSU

Doi bărbaţi au murit, marţi, într-un accident care a avut loc pe DN1C - E576, în localitatea Jucu de Mijloc.

"Din cercetările preliminare efectuate la locul accidentului s-a constatat că un ansamblu de vehicule (autoturism şi semiremorcă), condus în direcţia municipiului Gherla de un bărbat de 31 de ani, din Suceava a surprins şi accidentat doi pietoni, bărbaţi de 46 şi 48 de ani, ambii din comuna Bonţida, angajaţi în traversarea părţii carosabile, pe trecerea de pietoni semnalizată şi marcată corespunzător. Echipajele medicale care au intervenit au declarat decesul ambilor bărbaţi. Testarea cu aparatul etilometru a conducătorului auto a rezultat negativă. A fost condus la o unitate medicală unde i se recoltează probe biologice", informează IPJ Cluj.

Potrivit ISU Cluj, în Jucu au avut loc două accidente rutiere.

"Ambele evenimente rutiere au avut loc pe DN1C, în localitatea Jucu. Din primele informaţii primite de la faţa locului, în primul accident a fost implicat un ansamblu de vehicule, care ar fi accidentat pietoni. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.

În cel de-al doilea accident rutier a fost implicat un autovehicul şi o bicicleta electrică, rezultând rănirea biciclistului. Ambii au fost testaţi cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ. Referitor la intervenţia de la Jucu Herghelie: echipajul SMURD a găsit la faţa locului doi bărbaţi, în vârstă de aproximativ 60 de ani, dintre care unul prezenta traumatisme incompatibile cu viaţa, iar cel de-al doilea era în stop cardio respirator. Au fost aplicate manevre de resuscitare, mai bine de o oră, bărbatului aflat în stop cardio respirator, fără a reuşi să-i readucă funcţiile vitale ale acestuia. Pentru ambele persoane a fost declarat decesul la locul accidentului", informează ISU Cluj.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri