Adolescentă de 13 ani, în comă în urma unui accident de motocicletă produs de tătăl său, în Sinaia. Bărbatul consumase alcool

Data publicării:
Accident de motocicletă în Sinaia. cu elicopter smurd
Accident de motocicletă în Sinaia. Foto: observatorulph.ro

O fată de 13 ani a fost grav rănită într-un accident de motocicletă, produs la Sinaia. Adolescenta circula pe locul din spate al vehiculului condus de tatăl său, care se afla sub influența alcoolului, potrivit polițiștilor. Bărbatul a pierdut controlul motocicletei, iar copila s-a lovit la cap și a fost transportată cu elicopterul SMURD la un spital din Capitală, în comă. 

Medicii de la spitalul din Sinaia au decis că pacienta trebuie transportată cu elicopterul SMURD, la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală. Potrivit reprezentanţilor ambulanţei, fata este în comă şi intubată.

IPJ Prahova a informat că accidentul a avut loc pe DN 71, care face legătura între staţiunea Sinaia şi Târgovişte. Motociclistul, în vârstă de 41 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, în urma accidentului fiica acestuia, în vârstă de 13 ani fiind rănită. Fata a fost transportată la spital. Motociclistul a fost testat pentru alcoolemie, aparatul indicând 0.04 mg/l alcool în aerul respirat.

Potrivit legislației, copiii sub 14 ani nu pot fi transportați cu motocicleta, decât în ataș.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri