Cântăreața Sinead O’Connor le-a spus copiilor săi ce să facă dacă o vor găsi moartă

Data publicării:
Cântăreaţa irlandeză Sinead O'Connor a murit la vârsta de 56 de ani. Foto: Shutterstock
Cântăreaţa irlandeză Sinead O'Connor a murit la vârsta de 56 de ani. Foto: Shutterstock

Cântăreața irlandeză Sinead O’Connor cunoștea valoarea moștenirii sale muzicale. Într-un interviu acordat revistei People în 2021, O’Connor, care a fost găsită moartă miercuri în locuința sa din Londra, a povestit că le-a explicat copiilor săi importanța protejării muzicii și a finanțelor sale, scrie CNN.

Astfel, ea a spus că le-a spus să îl sune pe contabilul ei înainte de a suna la numărul de urgențe în cazul în care ar fi fost găsită moartă.

„Vedeți, atunci când artiștii sunt morți, sunt mult mai valoroși decât atunci când sunt în viață”, a declarat ea pentru People. „Tupac a lansat mult mai multe albume de când a murit decât în viață, așa că este cam scârbos ce fac casele de discuri”.

„De aceea mi-am instruit întotdeauna copiii, încă de când erau foarte mici: „Dacă mama voastră moare mâine, înainte de a suna la 911, sunați-l pe contabilul meu și asigurați-vă că firmele de înregistrări nu încep să lanseze discurile mele și să nu vă spună unde sunt banii””, a mai explicat ea.

Cauza morţii artistei, în vârstă de 56 de ani, care vorbise în trecut despre gândurile sale de sinucidere, nu a fost făcută publică. O autopsie a fost cerută în cadrul anchetei privind decesul său.

"Nu a fost anunţată nicio cauză medicală a morţii ei", a spus joi justiţia, în timp ce poliţia a spus că "moartea ei nu este considerată suspectă".

Dispariţia cântăreţei Sinead O'Connor, devenită vedetă internaţională în 1990 cu hitul "Nothing Compares 2 U", scris de artistul american Prince, a generat o avalanşă de omagii.

În 2022, fiul ei, Shane, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis. Sinead O'Connor a fost atunci internată în spital după ce a spus pe reţelele sociale că se gândeşte la sinucidere.

Ea a apărut într-o înregistrare video postată la începutul lunii iulie pe reţeaua Twitter, redenumită "X", unde şi-a exprimat durerea după sinuciderea fiului ei şi a afirmat că vrea să termine un nou album. 

Potrivit agenților săi, O'Connor termina un nou album, plănuia un turneu în 2024 şi avea în vedere o ecranizare a autobiografiei sale.

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri