Galerie Foto Doi români au fost prinși conducând mașini de 300.000 de lei furate de câteva luni din Belgia

Data actualizării: Data publicării:
1672833823285-18012-S4
Sursa foto: Politia de Frontiera

Polițiștii de frontieră din Maramureș au desfășurat ieri o acțiune pe linia combaterii traficului de autoturisme furate din străinătate, descoperind două autovehicule în localitatea Borșa.

Astfel, pe raza localității Borșa, au fost identificate două autoturisme care figurează cu alerte în bazele de date. Primul autoturism, marca Volkswagen, condus de către o femeie de 39 de ani din Maramureș, a fost oprit în trafic, iar al doilea, marca Mercedes, a fost descoperit într-o parcare de pe raza aceleiași localități, stabilindu-se că aparține unui bărbat de 41 de ani, tot din Maramureș.

Sursa foto: Politia de Frontiera
Sursa foto: Politia de Frontiera

În urma unor verificări suplimentare, s-a constatat faptul că ambele autoturisme figurează, din luna octombrie a anului trecut, cu alerte emise de către autoritățile din Belgia.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire conform Codului Penal, iar autoturismele în valoare totală de 300.000 de lei au fost indisponibilizate la sediul poliției, până la finalizarea cercetărilor.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri