Ambasadorul rus Oleg Malghinov este invitatul emisiunii „Jurnal extern”

Data publicării:
malginov-34000

„Zilele culturii ruse”, eveniment aflat la a doua ediție, se va desfăşura în Bucureşti în perioada noiembrie-decembrie 2012. În acest interval vor avea loc o serie de activităţi - expoziţie de pictură, proiecţii de filme, lansare de carte, simpozion - prin intermediul cărora publicul român va avea acces la cunoaşterea elementelor de cultură şi civilizaţie rusă clasică şi contemporană.

În afara discuţiei pe marginea acestui eveniment, Balazs Barabas va aborda în discuţia cu ambasadorul Federaţiei Ruse şi teme de actualitate, precum întâlnirea dintre Vladimir Putin și Nicolas Sarkozy.

În intervenţia sa telefonică de la Londra, ca în fiecare săptămână, analistul economic Victor Popa va aborda temele importante ale momentului: întâlnirea miniştrilor de finanţe a zonei euro, protestele paneuropene anti austeritate din Bruxelles, Atena, Lisabona, Madrid, Paris, mult discutata recesiune în care se află această zonă şi, mai ales, ce se va întâmpla cu România în perioada imediat următoare: cât de afectată va fi ţara noastră, cum vor resimţi românii această recesiune.

O nouă ediție cu informații și analize pertinente ale mediului politic și economic internațional, duminică, ora 19.30, la „Jurnal extern”, realizat şi prezentat de Balazs Barabas, pe Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri