Agresorii din trafic, audiați. Martor: Mă tem, am impresia că trebuie să țin geamul închis la mașină

Data actualizării: Data publicării:
violenta trafic bucuresti

Polițiștii au făcut primele audieri în cazul bărbaților care au atacat violent, în trafic, trei persoane. Pe lângă cei acuzați de tâlhărie şi lipsire de libertate, anchetatorii au stat de vorbă și cu martorul care a filmat întreaga scenă. Acesta a povestit, în exclusivitate pentru Digi24, cum s-a petrecut terifianta scenă de luni, de pe Bulevardul Ion Mihalache din Capitală.

Bărbații care au atacat violent, în trafic, trei persoane, sunt audiați, la Secția 1 din Capitală. Poliția a deschis dosar penal pentru lipsire de libertate și tâlhărie. Din informațiile pe care anchetatorii le au până acum, este vorba despre o reglare de conturi între traficanți și consumatori de droguri.

Doi indivizi s-au năpustit asupra unei mașini oprite la semafor şi i-au lovit cu sălbăticie pe cei doi pasageri. Au avut chiar curajul să intre în automobil, unde au continuat să împartă pumni. Mulţi martori au filmat, însă nimeni nu a sunat la 112 să ceară ajutor pentru victime.

I-am observat pe cei 2 tipi care au venit prin dreapta, de pe trotuar, s-au dus printre mașini, erau grăbiți, păreau că se uită după o persoană anume.

S-au oprit la mașina din spate, albastră, au încercat să discute ceva cu șoferul, nu au reușit să discute cu acesta, după care au continuat drumul printre mașini, către mașina din față, unde au început să lovească persoanele aflate în acel autoturism.

După ce l-au lovit pe baiatul din dreapta-față, au deschis portiera din spate, i-au luat telefonul acestuia, după care ambii au intrat în mașină, au închis portiera și au încercat să-i bata pe cei din mașină.

Din păcate, spiritul civic nu a fost prezent. Toată lumea era concentrată pe sensul lor de mers, pe telefoane. Am încercat să claxonez, începând să-i fac atenți pe cei din față, să le atrag atenția să facă ceva în acest sens sau să-i blocheze. Din păcate, nu am reușit și nu a intervenit nimeni”, povestește un martor.

Ai avut impulsul să suni la 112?

„Nu am știut cum să reacționez. S-a întâmplat atât de repede. Ulterior, mergând pe drum, m-am gândit să sun la 112, dar nu știam exact care a fost situația reală. M-am gândit că poate a fost o reglare de conturi sau poate se cunoșteau.

Da, ma tem. Înainte mai puteam merge cu geamul deschis, dar acum am impresia că trebuie să țin mereu geamul închis, pentru că oricand se poate întâmpla un astfel de incident”, spune martorul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Animalul din România considerat o salvare în cazul emisiilor de carbon. Sunt doar câteva sute de exemplare...
Digi FM
Reacția lui Florin Negruțiu după tentativa de asasinat a premierului Slovaciei: „Robert Fico este un soi de...
Pro FM
Răsturnare de situație. Dana Marijuana s-a împăcat cu iubitul ei, la o lună de când a anunțat că a anulat...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Craterele uriașe de pe dealurile Hunedoarei, rămășițe din anii '50 ale Războiului Rece VIDEO
Newsweek
OFICIAL Cum pot primi pensionarii 1000 de lei în plus la pensie ? Exista o singură condiție
Digi FM
Irinel Columbeanu are datorii la azilul unde locuiește: „Se străduiește să facă rost de bani”
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul...
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a...
UTV
Sophie Turner a facut primele dezvaluiri despre despartirea de Joe Jonas: “Au fost cele mai grele zile din...