Coincidențe bizare: Două eleve au căzut de la etajul 2, la aceeași oră, în orașe diferite

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta smurd
Două eleve au căzut de la etajul 2, la aceeași oră, în orașe diferite.

Incidente grave la Iași și Zalău, legate de câteva coincidențe bizare. Și vă avertizam, sunt informații cu puternic impact emoțional. Două eleve, una de 11 ani și alta de 14 ani au căzut de la etajul doi. Una de la fereastra liceului, alta de la geamul unui centru social pentru copii. Ambele incidente s-au petrecut la aceeași oră - 15:20.

Ligia Pricopi, jurnalist Digi24: Incidentul din Iași a avut loc la Colegiul „Emil Racoviță”. O elevă în vârstă de 11 ani, în clasa a cincea, a căzut de la etajul doi al unității de învățământ.

Din datele de până acum a fost vorba despre un gest intenționat, nu despre un accident, rămâne ca polițiștii să stabilească motivele și împrejurările incidentului.

Fata terminase orele și era la o activitate extrașcolară, la clubul de chitară care se ținea în interiorul școlii, când s-a întâmplat nenorocirea. Echipajul SMURD care a sosit la fața locului a găsit-o conștientă. La o primă evaluare s-a constatat că a suferit o fractură de bazin. Ea a fost transportată la spitalul pentru copii „Sfânta Maria”, iar medicii spun că starea ei este stabilă.

Un incident similar a avut loc în Zalău, în același timp. Acolo, o elevă de 14 ani a căzut tot de la etajul doi al centrului social unde era cazată.

Din fericire, în acest caz adolescenta a suferit leziuni ușoare.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri