Copil găsit mort în pat. Tatăl beat l-ar fi bătut, apoi ar fi căzut peste el

Data publicării:
ursulet de jucarie pe podea in intuneric
Foto: Guliver/GettyImages

Un copil de 6 ani a fost găsit mort, în pat, iar vinovat ar fi chiar tatăl băiatului, care a și fost arestat, fiind urmărit penal pentru omor. Bărbatul este acuzat că l-a bătut bătut pe copil și a căzut peste el, pentru că era într-o stare acută de ebrietate.

Tragedia s-a petrecut la Brădeni, în județul Sibiu. Potrivit IPJ Sibiu, bărbatul a sunat vineri la 112 şi a anunţat că fiul său este decedat. Criminaliştii au găsit copilul într-un pat din casă.

Fratele în vârstă de 4 ani al băieţelului ucis şi mama acestuia vor beneficia de consiliere psihologică şi vor fi găzduiţi într-un centru specializat pentru victimele violenţei domestice, a anunţat sâmbătă Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sibiu. Copilul de 4 ani nu a fost bătut, însă a asistat la scenele de agresiune săvârşite de tatăl său asupra fratelui de 6 ani, care a decedat vineri, potrivit DGASPC Sibiu.

„Având în vedere faptul că minorul în vârstă de 4 ani s-a aflat în acelaşi imobil la data decesului fratelui său, a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, în vederea efectuării unui consult medical. În urma examinării medicale s-a constatat că minorul este clinic sănătos şi nu a fost victima vreunei forme de agresiune. Ţinând cont de faptul că, din informaţiile care le avem până în prezent, minorul a asistat la anumite scene de agresiune săvârşite de tatăl său asupra fratelui, precum şi de faptul că mama a reclamat comportamentul agresiv al concubinului, aceştia vor beneficia de servicii de consiliere psihologică, precum şi de găzduire într-un centru specializat pentru victimele violenţei domestice”, se arată în comunicatul DGASPC.

Cercetările în acest caz continuă, scrie Agerpres.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri