Două ore de protest la CFR înseamnă întârzieri de 10.000 de minute

Data publicării:
1601garadenord-44028

Chiar dacă au trecut mai bine de două ore de când protestul spontan al angajaților CFR a încetat, iar trenurile au fost repuse în circulație, în Gara de Nord din Capitală sunt câteva sute de persoane care așteaptă să plece spre destinație.

Cea mai mare întârziere la plecări - de 200 de minute - o are un tren InterRegio, care trebuie să meargă spre Brașov. Și un tren Regio, spre Titu, are o întârziere de o oră.

Nici la sosiri lucrurile nu stau mai bine. Un tren InterRegio a venit de la Constanța în Bucureşti după şapte ore.

Reprezentanții CFR spun că, în total, întârzierile garniturilor au depășit 10.000 de minute.

Călătorii, „victimele” grevei CFR

În Gara din Târgovişte, trenurile sunt oprite de la 7.00 dimineaţa, pentru că toţi salariaţii au declanşat un protest spontan. Călătorii aşteaptă în vagoane până ce trenurile vor fi din nou în mişcare.

Nemulţumirea angajaţilor a afectat călătorii, care au aşteptat până când sindicaliştii şi autorităţile au ajuns la o înţelegere. „De la ora 6.30 suntem tot aici, în gară. Trebuie să ajung la Carei, dar nu am ce face, n-am cu ce altceva să merg”, se plânge un om în vârstă.

Călătorii s-au arătat indignaţi de protestul CFR-iştilor pentru că mulţi aveau nevoie să ajungă la serviciu. Unii s-au îndreptat către alte mijloace de transport, în timp ce alţii au aşteptat în vagoane până la terminarea protestului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri