Fetiţă de patru ani, adusă în comă la spital după ce a căzut într-un iaz

Data publicării:
ambulanta smurd
O fetiţă de patru ani a fost internată în comă, vineri, la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi, după ce a căzut într-un iaz din judeţul Iaşi.

O fetiţă de patru ani a fost internată în comă, vineri, la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi, după ce a căzut într-un iaz din judeţul Iaşi. Ea a fost resuscitată de medici.

Fetiţa a căzut într-un iaz situat în zona localităţii Podu Iloaiei din judeţul Iaşi, fiind scoasă din apă în stare de inconştienţă.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje medicale, victima intrând în stop cardiac. Ea a fost resuscitată, iar ulterior internată în stare de comă la spitalul de copii din Iaşi.

„A fost un apel pentru o fetiţă în vârstă de patru ani, căzută în iaz, inconştientă. În prima fază a ajuns echipaj medical şi au început manevrele de resuscitare, fetiţa fiind în stop cardiac. Resuscitarea a fost reuşită de medicul către SMURD. Ea a fost transferată în comă, intubată, la Spitalul Sfânta Maria”, a declarat medicul Diana Cimpoesu, coordonator UPU SMURD Iaşi, potrivit News.ro.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri