FOTO. Doi minori, fată și băiat, au murit într-un accident grav pe E87. Un tânăr de 21 de ani este în comă

Data publicării:
masina rupta dupa un accident
Doi minori, fată și băiat, au murit într-un accident grav pe E87. Un tânăr de 21 de ani este în comă. Foto: ISU Delta

Doi adolescenţi au murit, iar un tânăr este în comă, după un accident rutier înregistrat, joi după-amiază, pe drumul european 87 Tulcea-Constanţa, între localităţile Două Cantoane şi Babadag.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta a anunţat că cele trei persoane se aflau într-un autoturism şi că pentru salvarea victimelor la faţa locului s-a deplasat un echipaj de salvatori din cadrul Staţiei de Pompieri Babadag cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ).

accident tulcea 1
În autoturism se aflau trei persoane. Foto: ISU Delta

„Din păcate, la sosirea echipajelor operative, două victime, o persoană de sex masculin şi o persoană de sex feminin, prezentau leziuni incompatibile cu viaţa. A treia victimă, de sex masculin, a fost preluată de un echipaj al SAJ care i-a acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa”, a precizat ISU Delta.

accident tulcea 3
La sosirea echipajelor operative, două victime prezentau leziuni incompatibile cu viaţa. Foto: ISU Delta

Directorul SAJ Tulcea, Radu Sicinschi, a precizat pentru Agerpres că cele două persoane care au murit sunt o fată, în vârstă de 17 ani, şi un băiat de 15 ani, tânărul care este transportat în stare de comă la Constanţa având 21 de ani.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri