FOTO. Un copil de un an și doi adulți au murit după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat în afara drumului

Data actualizării: Data publicării:
pompieri la locul unui accident
rei persoane au murit, printre care și un copil de un an, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat în afara drumului. Foto: ISU Botoșani

Trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar un băiat de zece ani a fost rănit, în urma unui accident rutier produs, joi seară, pe raza localităţii Crasnaleuca din comuna Coţuşca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

Potrivit acestora, în eveniment a fost implicat un singur autoturism, care s-a răsturnat.

accident botosani 2 foto isu botosani
Foto: ISU Botoșani

„La caz au ajuns, în cel mai scurt timp, două echipaje din cadrul Punctului de Lucru Coţuşca, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD, dar şi trei echipaje aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Aceştia au constatat că în maşina care era răsturnată într-un şanţ de pe marginea drumului erau trei persoane, printre care şi un copil de un an, toate inconştiente”, au precizat reprezentanţii ISU, potrivit Agerpres.

Băiatul de zece ani a ieşit singur din autoturism, fiind conştient. Acesta a fost preluat şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au scos victimele din interior. Acestea au fost preluate de echipajele medicale, care au început imediat manevrele de resuscitare. Ulterior, medicii au declarat decesul celor trei persoane. Este vorba de doi bărbaţi de 46, respectiv 35 de ani şi un copil de un an.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri