Harababura de la „Dimitrie Bolintineanu” are un prim vinovat. Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei a fost schimbat

Data publicării:
politie digi24-7

Vineri, în curtea liceului s-a creat un adevărat haos, după ce poliţiştii au venit cu două autocare pentru a duce la audieri aproximativ o sută de elevi. Poliţiştii au anunţat, în primă fază, că au mandate de aducere emise de Tribunalul București. Anunțul a fost făcut de Alexandru Niculae, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.

Instanţa de judecată competenta a emis mandate de aducere pe numele persoanelor care pot oferi informaţii de natură să ajute organele de cercetare să soluţioneze această cauză”, a declarat Alexandru Niculae, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Părinţii elevilor au reacţionat violent, deşi poliţiştii i-au anunţat că este o acţiune legală şi că adolescenţii urmau să fie audiaţi ca martori.

Câteva minute mai târziu, premierul a intervenit şi a spus că acestea nu există.

La Digi24, Ministrul de interne, Radu Stroe l-a contrazis pe Victor Ponta şi a spus că agenții au respectat procedura, iar mandatele au fost emise de procurori. Ulterior, ministrul a ordonat o anchetă la IGPR, iar parchetul general a cerut explicaţii de la procurorii bucureşteni care instrumentează cazul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri