Întâlnire de urgenţă a şefilor TAROM

Data publicării:
AVIOANE PRESEDINTE TAROM

Vineri va avea loc o întrunire a Consiliului de Administraţie al companiei aeriene. Acest lucru se întâmplă apariţia unui comunicat de la Ministerul Transporturilor în care se cerea Autorităţii Aeronautice Civile terminarea investigaţiei începută la TAROM în cursul zilei de joi.

Dan Costescu, ministrul Transporturilor îi ruga pe aceştia să ia toate măsurile necesare pentru a remedia situaţia de la Tarom, una din măsuri ar viza încetarea mandatului lui Christian Heinzmann la conducerea TAROM.

Au fost mai multe declaraţii făcute de ministrul Transporturilor care spunea că ar urma schimbări la TAROM pentru că nu permorfează. Au fost multe întârzieri.

Directorul TAROM, contactat de Digi24, a declarat că nu ştie despre această informaţie şi a precizat că în şedinţa Consiliului de Administraţie de mâine va discuta starea financiară a companiei şi măsurile care ar trebui luate de acum înainte.

Christian Heinzmann se află la şefia TAROM din 2012, iar în această perioadă, pierderile TAROM au scăzut de la 230 de milioane de lei până la 50 de milioane de lei la finalul anului trecut.

CITIŢI ŞI :

Grevă spontană la TAROM a angajaţilor care se ocupă cu mentenanţa aeronavelor. Reacția ministrului Transporturior

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri