Declarații de la locul incendiului uriaș din nordul Capitalei: „Se vede o coloană de fum foarte gros, iar mirosul este insuportabil”

Data actualizării: Data publicării:
Incendiu în nordul Capitalei
Incendiu în nordul Capitalei. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

În zona incendiului izbucnit vineri, la orele prânzului, în nordul Capitalei, există și multe locuințe. Sunt patru sau cinci străduțe perpendiculare pe strada Biharia, locul în care s-au declanșat flăcările. Pe fiecare stradă sunt mai multe blocuri și case, relatează de la fața locului corespondentul Digi24, Ligia Munteanu.

La ora izbucnirii incendiului, cel mai probabil, cei mai mulți proprietari erau plecați la muncă, dar și-au lăsat ferestrele deschise.

Citește și: Mărturia unei angajate din clădirea care a luat foc în nordul Bucureștiului

„Se vede o coloană de fum foarte gros, iar mirosul este insuportabil. Există și un spital pe una din aceste străduțe. Este o zonă foarte aglomerată, pentru că sunt halele industriale, sunt foarte multe corporații care au sediul aici, fiecare cu sute de angajați și cred că sunt aproximativ 100.000 de locuitori aici. Este un cartier rezidențial destul de nou, dar sunt și blocuri mai vechi și, de asemenea, case. Accesul pe aceste străduțe nu este foarte facil. Pompierilor le este foarte greu să intre pe aceste strădute. Oamenii din zonă s-au panicat, se plimbă agitați în zonă”, transmite corespondentul Digi24 Ligiu Munteanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri